این لیست واقع گرایانه و به نظر خودم آرمان گرایانه نیست و قابل خدشه است در تطابق آدمها با معیارها و معیارهای کلیتر این لیست ممکن است تا قبل از رای گیر تغییر کوچکی بکند. اصولاً منتشر کردن رای خود در جای ماندگاری مثل اینترنت به صلاح نیست، مخصوصاً آدم وقتی مشخص میکند واقع گرایانه نگاه میکند نمیتواند پز با کلاس و ایدهآلیست بودن بدهد؛ و قطعاً سبب دافعه نسبت به آدم میشود. به ویژه با این درصد بالای امکان خدشه وارد کردن. اما چون از استاد تا دانشجو و آدمهای عادی دور و بر احساس میکنم نوعی گیجی در همه از جمله خودم هست. با انتشارش سعی میکنم گامی بردارم در روشن شدن فضا و دادن جسارت به جبهه بردارم، که وقتی یک الف بچه مثل نگارنده با سواد و تقوا و اطلاعات ناقص آنچه میفهمد و جمع بندی میکند میگوید بقیه که سواد و دانش و اطلاعات بیشتری دارند؛ به صحنه بیایند. طبیعتاً از نظر همه هم استفاده خواهم کردبسم الله الرحمن الرحیم
۱- انتخابات نشان داد حضور نیروهای حداقلی بدون برنامه برای مجلس با دعواهای خالهزنکی (به قول مادرم عمو مردکی!) که تنها به دنبال این هستند که عده ای نباشد. دو لیست اصلی هیچ حرف جدیای نیاوردند و تنها به متهم کردن یکدیگر اکتفا کردند، نیروهای حزب اللهی متخصص و متعهد از صحنه ی انتخابات کنار رفتند. یک بررسی ساده از مناظرات همه ی بیست و چند لیست موجود و مشخصاً لیست جبهه ی متحد و پایداری و اصلاح طلبان نشان دهنده ی این فضای حداقلی است. جبهه ی متحد و پایداری در نفی فتنه وانحراف شکل گرفت و لیست منتقدین دولت و ایستادگی در نفی پایداری و …
۲- این فضا ضرورت و اهمیت حضور نیروهای متخصص و مستقل حزب اللهی را با هماهنگی و کار جدی به صورت ایجابی نشان میدهد. هر چند این فضا در مجلس نهم محقق نشد، در مجلس دهم باید به سمت تحقق این فضا رفت. این که دعوا از مقابله با اصلاح طلبها و تجدید نظر طلبان آمده است به سمت این که هر کس خودش هویت درونیاش را بر ملا کند چیز مثبتی است، اما باید این فضا به سمت برنامهها برود. مهمترین مشکل ما در اداره ی کشور نداشتن تیم و برنامه های عینی ناظر به مشکلات عرصه ی اجرا بر اساس اصول است که کار مستمر نخبه های حزب اللهی دانشگاه و ویژه و عرصه ی عمومی را میطلبد. طبیعتاً حزب الله بر اساس آموزه های امام و رهبری به لیستی رای دادن اعتقادی ندارد، گرچه اگر روزی آدمهای صالح لیست ببندند و متخصصین حرف دار حزب اللهی به جای سیاست زده های لولو ترس به صحنه بیایند، همه چیز تغییر میکند. آن روز باید کنار این آدمها ایستاد و همه ی ظرفیت را به صحنه آورد و نصرت الهی هم قطعی است.
۳- سحر است، هنوز دارم جستجو میکنم و با بچهها و اساتید مشورت میگیرم! حتی تا دقایقی پیش چت و پیامک و زنگهایم لت قطع نمیشود. یکی از بچهها مطلبی نوشته بود در نقد فضای موجود، گریهام میگیرد، یک دل سیر گریه میکنم، برای ما که باید در این شرایط انقلاب، در این شرایط گشایش عجیب بینالمللی، در شرایط عجیب تحریم، از یافتن آدمهایی از جنس انقلاب اسلامی و از جنس بسیجیهای آماده به رکاب نظام که آسیبهای بقیه را نیز نداشته باشند، بی بهره باشیم. دلم تنگ شده برای حاجی بخشی که دوباره کاندید شود تا فضا شکنی کند برای حضور بسیجیهای متخصص، بعد هم به ما بگوید بچه به شین درست را بخوان! دلم تنگ شده برای مادر رجب بیگی که هر چه از مهدی ازش میپرسم دوباره با دفاع از انقلاب و آقای خامنه ای جواب دهد. دلم تنگ شده برای مادر شهید کبیری (که شاید ده سال از مادر خودم کوچکتر است) که وقتی به زور بچهها به حرف می کشمش اشک در چشمهایش حلقه میزند و گریه میکند و از آینده ی نظام میگوید. دلم برای آرمیتا دختر شهید رضایی نژاد تنگ شده که بر خلاف پسر احمدی روشن میفهمد شهادت یعنی چه و غربیها بابایش را شهید کردهاند. دلم تنگ شده برای بجه های مصری و فلسطینی و لبنانی که از آینده ی نهضت اسلامی میگفتند. دلم تنگ شده برای بچه های حزب الله که وقتی شرایط سیاسی جمهوری اسلامی را برایشان توضیح میدهم می گیوند فکر میکردیم در ایران فقط دو گروه هست الاصولیون و الاصلاحیون ولی امشب فهمیدیم در ایران سه گروه هست، اصول گراها و اصلاح طلبها و بسیجیها، دلم تنگ شده برای تجمعهای اعتراض به مذاکره با آمریکا، برای تماس بچه های جانباز بری اعتراض به لایحه ی ایثارگران که ما کاری از دست مان برنمیآمد و ناچار سرم را بر میله ی اتوبوس میگذارم و اشک از چشمم سرازیر میشود! دلم تنگ شده برای ۵ شب که زیر باران جلوی مجلس خوابیدیم تا دانشجوی پولی حذف شود و بعد دو هفته سرمای سخت خوردم. . دلم تنگ شده برای برادرها و خواهرهای فرودگاه مهرآباد که زیر سرما و باران پتو به خودشان پیچیده بودند میگفتند قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین چه میشود؟ دلم تنگ شده برای محمد عبدی و وصیت نامهاش که میگفت اگر آقا را دیدید سلام من را به ایشان برسانید بگویید سربازی داشتی که نتوانست شما را ببیند و بعد ما برای یک نماینده ی توجیه باید ساعتها میگشتیم و کسی را پیدا نمیکردیم. دلم تنگ شده برای وقتی که برای پی گیری کارهایی که وظیفه ی نمایندهها بود تا ۱۲-۱ شب میدویدیم و بعد که خسته میرسیدیم خانه لقمه ی نانی نخورده اولین بالشی که پیدا میکردم خوابم میبرد و پیرزن که تا آمدن من خود را بیدار نگه داشته بود میگفت، مواظب باش میلیمتری با آقای خامنه ای زاویه پیدا نکنی!
۴- همه ی اینها هست، همه ی دغدغهها و آرمانگراییها هست، اما مأمور به تکلیفیم. به قول شهید علم الهدی با عاقلانه فکر کنیم و عاشقانه عمل کنیم. رای دادن به اصلح لازم است، اما در شرایطی که صلاح آدمها به آن درجه نیست با اولویت بندیهایی میتوان به افراد رای داد. نگارنده ۸۲ نفر از لیست تایید صلاحیت شدگان شناخته شده تهران انتخاب کرد و چهره های جدی را از لیستها با محوریت لیست متحد و پایداری افزود. این لیست تلاش کرده با ایجاد حجیت شرعی با ۵ محور تدین، پایبندی به قانون اساسی و ولایت فقیه و پذیرش احکام و فرامین رهبری فعلی، جسارت موضع گیریها در موارد حساس مثل فتنه و مذاکره با آمریکا و دانشگاه آزاد و عدالت در سلامت و مفاسد اقتصادی و …، تخصص و برنامه ی عینی داشتن برای مجلس و در نهایت کارنامه ی عملکرد نمایندگی آدمها را کنار بگذارد. این لیست قطعاً تلاش کرده از مسیر اجتهاد بگذرد اما ممکن است لزوماً به هدف اصابت نکرده باشد. بر این مبنا این لیست سطح بندی دارد:
- آدمهایی که صلاحیت کافی دارند و میتوان از آنها به عنوان آدم صالح و اصلح نسبت به بقیه یاد کرد:
مجتبی رحماندوست
زهره طبیب زاده نوری
سیدمسعود میرکاظمی
محمد جمال خلیلیان اشکذری
حسین مظفر
- آدمهایی که این درجه ی از صلاح در آنها یافت نشده اما در مجموع میتوان آنها را با مصالح و بعضی نقاط خاص از بقیه برتر دانست:
سردار اسماعیل (محمد) کوثری
محمود دهقانی محمود آبادی
فرهاد جوانمردی
محمدحسین استاد آقا
روح الله حسینیان
حمید رسایی
علی اصغر زارعی
علی رضا زاکانی
پرویز سروری
محمد سلیمانی
حسین شیخ الاسلام
حسین فدایی
مهدی کوچک زاده
سید علیرضا مرندی
حسین نجابت
بیژن نوباوه وطن
الیاس نادران
۳٫ آدمهایی که این قدر حجت برای رای دادن به آنها نیست، اما به مصالحی میتوان آنها را جزء لیست قرار داد
مرتضی آقا تهرانی
زهره الهیان
احمد توکلی
غلامعلی حداد عادل
هادی زاهدی وفا
غلامرضا مصباحی مقدم
بتول نامجو
سید مهدی هاشمی
۵- این لیست واقع گرایانه و به نظر خودم آرمان گرایانه نیست و قابل خدشه است در تطابق آدمها با معیارها و معیارهای کلیتر این لیست ممکن است تا قبل از رای گیر تغییر کوچکی بکند. اصولاً منتشر کردن رای خود در جای ماندگاری مثل اینترنت به صلاح نیست، مخصوصاً آدم وقتی مشخص میکند واقع گرایانه نگاه میکند نمیتواند پز با کلاس و ایدهآلیست بودن بدهد؛ و قطعاً سبب دافعه نسبت به آدم میشود. به ویژه با این درصد بالای امکان خدشه وارد کردن. اما چون از استاد تا دانشجو و آدمهای عادی دور و بر احساس میکنم نوعی گیجی در همه از جمله خودم هست. با انتشارش سعی میکنم گامی بردارم در روشن شدن فضا و دادن جسارت به جبهه بردارم، که وقتی یک الف بچه مثل نگارنده با سواد و تقوا و اطلاعات ناقص آنچه میفهمد و جمع بندی میکند میگوید بقیه که سواد و دانش و اطلاعات بیشتری دارند؛ به صحنه بیایند. طبیعتاً از نظر همه هم استفاده خواهم کرد
اللَّهُمَّ إِنَّکَ تَعْلَمُ أَنَّهُ لَمْ یَکُنْ مَا کَانَ مِنَّا تَنَافُساً فِی سُلْطَانٍ وَ لَا الْتِمَاساً مِنْ فُضُولِ الْحُطَامِ وَ لَکِنْ لِنُرِیَ الْمَعَالِمَ مِنْ دِینِکَ وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِی بِلَادِکَ وَ یَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِکَ وَ یُعْمَلَ بِفَرَائِضِکَ وَ سُنَنِکَ وَ أَحْکَامِکَ فَإِنْ لَمْ تَنْصُرُونَا وَ تُنْصِفُونَا قَوِیَ الظَّلَمَهُ عَلَیْکُمْ وَ عَمِلُوا فِی إِطْفَاءِ نُورِ نَبِیِّکُمْ وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْنَا وَ إِلَیْهِ أَنَبْنَا وَ إِلَیْهِ الْمَصِیرُ.
( لیست قوت و ضعف نماینده ها ۸۲ نفر با بعضی توضیحات ظنی وی یقنی)
تذکر: دکمه راست را بزنید و فایل را در کامپیوترتان ذخیره کنید
بازتاب: جنگ باطل علیه باطل+لیست دور دوم انتخاباتی و قوت و ضعف نماینده ها | قیام لله